Saturday, November 7, 2015

Friends Bana Ne İfade Etmektedir?


Bugün sizlere bu altı şapşalı tanıtacağım. Kendileri benim neşe kaynağımdır :)




Bu sahneye ne kadar çok güldüğümü anlatamam. Böyle yetenekli oyuncuları böyle bir dizide izleme şansı bulduğum için kendimi şanslı bulabilirim. İyi ki başlamışım ben bu diziye.













Chandler Bing, bu diziyi sırtlayan oyuncudur. En neşeli, en zeki ve en sağlam adamdır kendisi. En iyi arkadaşının sevgilisine aşık olsa da yüreği tertemizdir :) Bir şirkette çalışmaktadır.














Joey Tribbiani. Kendisi en şapşal ve en sevimli oyuncudur. Her konuyu farklı anlar ve farklı bir cevap verir. Beklenilenin tersine kadınları bir eşya gibi kullanmayı sever :) Yufka yürekli olduğu da doğrudur tabi. Aktördür, küçük rollerde kendini göstermektedir.















Ross Geller. Monica'nın abisi ve dizinin en muşmula oyuncusudur. Fakat tatlı muşmula, öyle ki kendisi aşkına o kadar sadık ki liseden beri aşık olduğu Rachel'la bir türlü kavuşamaz. Ayrıca kendisi Paleontoloji profesörüdür ve kendini zeki sanmaktadır :)


















Rachel Green. Monica'nın liseden arkadaşı. Diziye düğününden kaçmış bir cadı olarak başlasa da sonradan gönülleri fethetmiştir. Her gördüğü yakışıklı erkeğe aşık olur. Biraz saftır ve kendini kullandırır. Diziye garson olarak başlar sonradan çeşitli işlerde çalışır.















Monica Geller. Ross'un kız kardeşi ve Phoebe daha sonradan Rachel'ın ev arkadaşı :) Mükemmelliyetçidir ve bir iddiayı, yarışı kaybetmeye katlanamaz. Evlenmeyi en çok dile getiren oyuncudur. Aşçıdır ve bu işte en iyi olmayı istemektedir.
















Phoebe Buffay. Dizinin en patavatsızıdır. Sır tutamaz ve hemen yumurtlar. Her şeye saçma sapan cevaplar verir. Cinliği tuttuğu zaman ise tam bir şeytan olmaktadır. Central Perk'te ara sıra gitar çalmaktadır, ayrıca masördür.


Öyle işte, bu altı karakter ve ara sıra ekranlarda gözüken birkaç karakterle Friends benim neşe kaynağımdır. Dostlukları birer ütopya ürünü gibi gözükse de neden olmasın ve neden bulunamasın diyebildiğim harika ötesi başyapıttır. Benim favorim tabi ki Chandler Bing. Soyadı ile ilgili dalga geçildiğinde "ne kötü ismim var benim" diyerek söylenmektedir.

Blog yazılarıma en sevdiklerimle devam edeceğim. Gelecek yazımda en sevdiğim filmi anlatacağım sanırım.

Hayat hikayelerim mi? Onlara daha var canıım :)

No comments:

Post a Comment